dissabte, 10 de desembre del 2011

Broqueta de Salmó i Patata!

Torno a ser aquí per segona vegada en aquest mes de Desembre! 
El pont de la Concepció ja s'està acabant i això requereix tornar a la rutina altre cop...
Avui us vull deixar una broqueta molt bona i em va sorgir del meu cap per el simple fet que tocava fer Salmó i estava cansada de menjar sempre el Salmó al forn amb vi blanc... Tenia ganes de canviar i de no avorrir aquest peix que té un alt contingut en proteïnes i àcids grassos omega 3 i és relativament baix contingut en greixos. 
En resum que s'ha de menjar Salmó, Laura! 
Així que vaig voler barrejar dos gustos que un m'agrada poc i l'altre m'encanta! 
Les patates, les adoro, m'agraden fregides, bullides, amb puré, al caliu, al forn, farcides, gratinades.... podria estar dies dient receptes i més receptes de com m'agraden les patates. 
Així que l'operació d'ajuntar salmó amb patates va quedar prou bona! 
Aquí us deixo la recepta, molt fàcil de fer i segur que els més petits de la casa tindran ganes d'ajudar-vos a fer aquestes broquetes! 

Broqueta de salmó amb patates:

Ingredients:

- 2 talls de Salmó fresc. 
- 4 patates.

Elaboració:

Agafeu els talls de salmó i l'idea és de convertir aquests talls amb daus de salmó, el que farem és que a cada tall amb el ganivet hi feu un tall vertical i desprès feu uns talls horitzontals de manera que ens quedarà el salmó a daus.
Seguidament posarem una paella al foc amb un rajolí d'oli i esperarem uns instants per poder posar a fregir els daus de salmó. Quant tinguem els daus de salmó ben rossets, els posarem en un plat amb paper absorbent d'aquesta manera l'oli que hagi quedat serà absorbit. 
Mentrestant agafarem les patates, les pelarem i les tallarem a daus. A continuació posarem un bon raig d'oli i cap a la paella a fregir o si voleu també podeu fer servir la fregidora. 
Quant ja tinguem tots els ingredients fets serà l'hora de muntar la broqueta. 
Així que agafarem la broqueta i posarem un tall de salmó i dos talls de patata, tornarem a repetir la sèrie, un tall de salmó i dos de patata... així fins que tinguem omplert tota la broqueta. 
Apa ja teniu aquesta nova recepta! Ja veieu com és fàcil de fer i molt ràpida! 



Avui a la secció de la música, posaré una cançó del raper Eminem que va cantar juntament amb Dido. Aquesta cançó anomenada Stan, va sorgir a l'any 2000 i explica la història d'un fan que està obsessionat amb Eminem i que li escriu un seguit de cartes de les que mai té una resposta. Però aquesta història acaba com el rosari de l'aurora, quant Eminem s'adona que Stan el fan obsessionat amb ell s'ha suïcidat.
Espero que us agradi es un gènere totalment diferent dels que normalment escolto però sempre està bé conèixer altres tipus de Música!  



Un petó ben dolç de xocolata a tots!!! 

Laura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada